Nieuws

11 mei 2013
Ook de tweede dag is prima verlopen op een enorme regenbui na. Na de middagstop werden de deelnemers getrakterd op een enorme plensbui. Toch was de stemming opperbest en na een warme kop koffie in de kantine toog men weer huiswaarts. Morgen de derde en tevens laatste dag van de Hippische Meerdaagse. Wilt u nog meerijden? Dat kan! Secretariaat is geopend vanaf 9 uur waar u uw deelnamenummer kunt ophalen. Vanaf 10 uur tot 11.30 uur zal er vervolgens gestart kunnen worden voor een prachtige rit richting Laren. Kasteel Ampsen en Verwolde zult u zeker in de route tegenkomen.
 
10 mei 2013
De eerste dag van de meerdaagse zit er weer op.
Voor een prachtige foto reportage kunt u kijken op : www.hippischemeerdaagse.mijnalbums.nl
 
http://www.maarkelsnieuws.nl/index.php/recreatie/4920-meerdaagse-deelnemers-genieten-van-borkeld-en-schwarzwald
 
1 mei 2013
Routes bekend!!! Vrijdag Rijssen Holten/Borkeld, Zaterdag de Markelose dreven en op zondag zal de route richting Laren gaan.
Respectievelijk zullen de routes ca. 28 km – 25.5 km – 32 km zijn.
 
5 maart 2013
We hebben deze week weer veel aandacht gekregen in de pers! Super!!! De Tubantia, de weekkrant en het hofweekblad wisten een prachtig artikel met foto te plaatsen maar ook Goors Nieuws melde over ons evenement. De organisatie is in volle gang….
 
http://www.deweekkrant.nl/artikel/2013/maart/04/hippische_meerdaagse_markelo_mei_201
 
2 maart 2013
De eerste voorbereidingen zijn weer in volle gang. We zijn begonnen aan de organisatie van de 20e editie van de Hippische Meerdaagse in Markelo. Dit jaar zal dat zijn op 10-11-12 mei 2013 zoals gewoonlijk het weekend na Hemelvaart. wij hebben er nu al weer zin en hopelijk zullen de inschrijvingen van de deelnemers snel volgen…
Hier alvast het  Inschrijfformulier 2013
 
 
 
 
 
19 mei 2012:
De tweede dag onder een stralende zon met heel even een klein buitje voor het stof. Ook vandaag wisten de deelnemers ons weer te vinden om mee te rijden met de Hippische Meerdaagse Markelo. De bordjes volgend,  kwamen de deelnemers over de Hulpe richting de Kattenberg. Hier mochten zij langs de Schipbeek rijden waar de routecommissie vergunning voor had gekregen. Van hieruit dwars door de weilanden richting Stokkum naar de stop aan de Veldstadsweg in Markelo.
Hier stond fris water klaar voor de paarden en was de cateringwagen goed gevuld om de innerlijke mens ook niet te vergeten. Na de stop werd er nog een prachtige stuk gereden door Stokkum en de Herikerberg waarna de deelnemers in totaal 27 km hadden volbracht toen zij de Potdijk weer in het zicht kregen. Het Routecomite kreeg vele complimenten voor deze prachtige rit. Morgen de laatste dag alweer. Wie nog mee wil rijden is van harte welkom. Er kan worden gestart tussen 10 en 11.30 uur aan de Potdijk te Markelo.
 
18 mei 2012:
De eerste dag van de Meerdaagse 2012 zit er weer op! een prachtige dag met veel zon en……..veel deelnemers. Tussen 10.00 en 11.30 uur zijn de deelnemers gestart aan de 19e editie van de Twentse Hippische Meerdaagse.  We rijden over de Herikerberg richting de Friezenberg en gaan via de Apenberg belanden we in het Schwarzwald. (gemeente Rijssen-Holten)U heeft nu al drie prachtige  bosrijke gebieden te pakken. Na de stop aan de Middeldijk 35 in Rijssen gaan we over het prachtige natuurgebied van de Borkeld weer terug naar het start– en finishterrein aan de Potdijk in Markelo.
 
de foto’s van vrijdag 18 mei staan online op www.hippischemeerdaagse.mijnalbums.nl
 
26 maart 2012:
Inmiddels hebben al veel deelnemers zich opgegeven. Voor een snelle doorstroom bij het startpunt is fijn wanneer de inschrijfformulieren ruim op tijd aanwezig zijn bij het secretariaat. Dat kan natuurlijk per mail: infomeerdaagse@hippischmarkelo.nl
Het inschrijfformulier is hier te downloaden:   Inschrijfformulier 2012
 
 
23 maart 2012:
De routes staan vast. Het routecomite heeft drie dagtochten compleet met ingerichte stopplaatsen weten vast te leggen. In het kort:
vrijdag       18 mei 2012                          richting Rijssen                           lengte tocht 25 km
zaterdag    19 mei 2012                          omgeving Markelo                     lengte tocht 26 km
zondag       20 mei 2012                         richting Holten                             lengte tocht 28 km