Nieuws

kleine mededeling.

Hallo Menners,

Wij hebben helaas moeten besluiten dat de oefen minimarathon van 13 september niet door kan gaan. Meerdere leden kwamen door een drukke wedstrijden- en activiteiten agenda in de problemen om te helpen of om deel te nemen.

De volgende geplande oefendag van 11 oktober gaat wel door. Wij zullen dan een oefen dressuur- en vaardigheidsparcours opzetten. Alle deelnemers rijden de dressuurproef van oktober op hun niveau. Het vaardigheidsparcours zal naar de breedte van de aanspanning plus 20 of 25 cm worden gezet. Iedereen rijdt tevens een barrage over een beperkt aantal hindernissen.

Voor de liefhebbers kan na de dressuur- en vaardigheidswedstrijd nog geoefend worden in 2 opgezette marathon hindernissen te weten de waterbak en de kunststof hindernis.

Wij denken met bovenstaande opzet van de oefendag van 11 oktober een leerzame dag te kunnen organiseren.


Nieuwtje

we staan op maarkels nieuws met een super leuk stukje over de wedstrijd van as zondag! kom jij ook kijken??


Wedstrijd 19-07

afgelopen zondag was er een outdoor vaardigheid en dresuur wedstrijd, ondanks het niet al te beste weer was dit weer een geslaagde dag. Voor de uitslagen en meer informatie kunt u kijken op onze facebook pagina. De volgende wedstrijd is 9 augustus a.s., doe jij ook mee?? Aanmelden kan via email: hogemanshj@hetnet.nl


Facebook

Wij hebben nu ook een eigen Facebookpagina, www.facebook.com/menclubmarkelo
like onze pagina en blijf ook daar van al onze activiteiten op de hoogte.