I.v.m het coronavirus hebben wij besloten om tenminste tot 28 april alle activiteiten op onze vereniging te staken. Dit houdt in dat tot tenminste deze datum geen activiteiten plaats vinden op onze accommodatie. Ook gaat de binnenbak en de kantine op slot. Eigen leden kunnen in het uitzonderlijke geval wel gebruik maken van de buitenbak om onze dieren beweging te kunnen blijven bieden.

Voor actuele informatie kunt u terecht op onze facebookpagina.

 

 

Welkom op de site van Ponyclub Markelo


Ponyclub Markelo is opgericht in 1965.

Wij zijn een bloeiende en actieve vereniging met rond de 40 leden. Ponyclub Markelo heeft samen met de rijvereniging en de menvereniging de beschikking over een prachtige locatie aan de Potdijk in Markelo, met een grote eb- en vloed buitenbak, en een ruime binnenmanege met kantine.

Drie keer per jaar organiseren wij een concours: in het voorjaar, in de zomer en in het najaar, welke altijd druk bezet zijn.

Op maandag- en dinsdagavond vinden de ponyclublessen plaats, met om de week springen en dressuur.

Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor onze leden, zoals een ponykamp, oliebollenspringen, clubkampioenschappen, carnavalsspringen etc.

Wees welkom op onze website. Voor actuele zaken verwijzen we u graag naar de facebookpagina van Ponyclub Markelo. Klik hier.