Even voorstellen…

Naam: Jantien Bussink

Functie bij de Rijvereniging: Secretaris

Woonplaats: Markelo

Geboortedatum: 14 maart 1984

Lid sinds: 2003

Dagelijkse bezigheden

Ik werk bij De Twentsche Courant Tubantia als journalist. Ik werk op de redactie in Almelo, waar ik redacteur voor de gemeenten Tubbergen – Twenterand – Wierden ben.

Hoe lang doe je al iets met paarden?

Ik ben op mijn zevende begonnen met paardrijden. Na twintig lessen bij Manege Meendrikboer kocht mijn opa een Fjordenpony. Hier heb ik jaren op rondgehobbeld, tot ik op mijn 15e Evita kreeg. Ik heb haar zelf beleerd en sindsdien ben ik lid van de rijvereniging. Ik berijd haar nog steeds.

Wat heb je zoal bereikt?

Niet veel bijzonders, heb wel een paar concoursen gereden, ook wel met succes. Maar het ontbreekt me aan tijd om de wedstrijdsport echt serieus op te pakken. Wie weet in de toekomst?

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.