Even voorstellen…

Naam:  Judith Nijkamp

Functie  bij de Rijvereniging:  Secretaris

Woonplaats: Lochem

Geboortedatum: 15-09-1977

Lid  sinds: 01-05-2009

 

Dagelijkse  bezigheden:

werken als administratief medewerkster bij een detacherings/ uitzendbureau moeder zijn, paardrijden en paard verzorgen, gezelligheid opzoeken met man en kind, genieten van mijn gezin, winkelen, met zus erop uit met of zonder hond, 1 keer per jaar de zwarte cross bezoeken + de Larense kermis.

 

Hoe lang doe je al iets met paarden?

Ruim 26 jaar

 

Wat heb je zoal bereikt in de  paardensport?

Gelders kampioen eventing, Nederlands kampioen eventing, 2e, 3e, 4e, 5e, 6e, 7e, 8e van Gelderland en Nederland met dressuur, springen en eventing bij de pony’s en paarden. Selectie voor deelname EK eventing. Zelf afgehaakt i.v.m thuissituatie en EK te ver weg.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.