Clubkampioenschappen 2014

Onder zeer fraaie omstandigheden zijn op 12 oktober de clubkampioenschappen van onze vereniging verreden. De dressuur wedstrijden werden in de ochtend buiten gehouden en aansluitend vonden in de binnenhal de springwedstrijden plaats. Aan het einde van de dag vond onder zeer grote belangstelling de prijsuitreiking plaats, waarbij Karlijn Paarhuis met haar paard Dutchess, dankzij een eerste plaats bij de dressuur en een derde plaats bij het springen de nieuwe clubkampioene werd. Bij de niet wedstrijd rijders werd Carla Ardesch met Warmhoede’s Women wederom kampioen.

Dressuurkampioenschap:
1. Karlijn Paarhuis
2. Cariene Bussink
3. Yvonne Lammers

Springkampioenschap:
1. Nadieh van de Brink
2. Daniek Pinkert
3. Karlijn Paarhuis

Na de prijsuitreiking hebben we genoten van een geweldig stamppotbuffet gemaakt door Arie en Gerda Bussink

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.