Comissies

In- & ontspanningscommissie

De inspanningscommissie organiseert ieder jaar een aantal activiteiten zoals clinics, extra lessen of een rondje theorie.

Vorig jaar zijn er een aantal activiteiten georganiseerd, waaronder een video oefendressuur  in de zomer een een video oefenspringen in het najaar. Tijdens de oefendressuur werden de proeven door een jurylid beoordeeld, vervolgens werd aan de hand van de opnames de proeven met de dressuurinstructie besproken. Tijdens het oefenspringen werd het gesprongen parcours direct na het parcours besproken met de springinstructie.

Aan het einde van het jaar zijn er extra springlessen georganiseerd. Bert Wagenvoort verzorgde de lessen, hij vond het erg leuk om de enthousiaste leden iets (proberen) bij te brengen en de deelnemers vonden het ook leerzaam.

Voor het komende jaar zijn er een aantal dressuurlessen ingepland en staan er nog meer leuke activiteiten op de planning.

Heb je zelf leuke ideeën, dan kun je bij de commissieleden Gerhard, Danielle en Sophie terecht. Ook kun je een mail sturen naar rv_markelo@live.nl

Sponsorcommissie

Van ieder lid verwachten we een bijdrage in het werven van sponsoren. De sponsorcommissie leidt dit ieder jaar in goede banen.

Voor vragen of suggesties kun je terecht bij een van onderstaande commissieleden:

Annelieke Otten
Judith Ardesch

rv_markelo@live.nl