Bij Rijvereniging Markelo hebben we meerdere commissies.

In- & ontspanningscommissie

In de afgelopen jaren zijn er weer tal van gezellige activiteiten georganiseerd. Zo lijkt de sinterkerst en nieuw avond een terugkerend fenomeen te worden. Een avond vol gezelligheid en leuke kado’s uit de zak van de Sinterkerstman. Ook de andere activiteiten zijn een garantie voor gezelligheid. Barbequen, bingo avond, horrortochten en weekendjes weg… niets is ons te gek!

Leuk ook om te zien dat we een steeds grotere groep eventingruiters krijgen die samen optrekken in de training of op de wedstrijden. De lessen van Gera Buitenhuis zijn iedere keer weer een feest om in te rijden. De grote activiteiten zoals de cavaletti- en workingequitation trainingen zijn ook ieder jaar weer een groot succes.

Heb je zelf leuke ideeën, dan kun je bij de commissieleden Annelieke, Harm, Annida en Kelly terecht of mail naar rv_markelo@live.nl

Sponsorcommissie

Van ieder lid verwachten we een bijdrage in het werven van sponsoren. Deze inkomsten zijn van groot belang voor onze vereniging. De sponsorcommissie leidt dit ieder jaar in goede banen.

Langs deze weg willen we dan ook iedereen bedanken die onze vereniging een warm hart toedraagt!

Voor vragen of suggesties kun je terecht bij een van onderstaande commissieleden:

Annelieke Otten en/of Judith Ardesch

rv_markelo@live.nl