Als rijvereniging Markelo kunnen we je bij een lidmaatschap wekelijks een clubles aanbieden. Wij lessen op maandag- en woensdagavond op het terrein aan de Potdijk. Bij goed weer in de ruime (42*48) buitenbak met eb- en vloedbodem. ’s Winters in de binnenmanege (ca 25*45). Op de woensdag is er de ene week dressuurles van Angela Snippe. Dit zijn 5 Lessen van drie kwartier. De andere week is er springles van Marieke ten Elsen, dit zijn 4 lessen van 1 uur. Op de maandag zijn momenteel 2 lessen, gegeven door Yvonne Weernink. Deze lessen zijn voor combinaties die nog wat onzekerder zijn en/of niet op wedstrijden zijn gericht.

Een lidmaatschap kost 81 euro per half jaar bij automatische incasso. Dit is exclusief  lidmaatschap van de KNHS. Overige kosten als startpas e.d. zitten hier niet bij in. Indien gewenst kan je, buiten de lestijden van de verenigingen, gebruik maken van de binnenbak. Hiervoor vragen we 30 euro sleutelgeld per jaar. De buitenbak is altijd buiten lestijden beschikbaar voor leden.

Omdat wij bij onze evenementen veel vrijwilligers nodig zijn, wordt er van ieder lid verwacht dat je naar mogelijkheid, doch minimaal twee dagdelen per evenement helpt (meestal is dat een avond opbouwen en dan een dagdeel tijdens de wedstrijd). We organiseren een aantal wedstrijden waarvan de 3 grootste zijn: de SGW in april, het voorjaarsconcours in mei en het zomerconcours in juni. Daarnaast hebben we eind september ons jaarlijkse in- outdoor dressuur concours en op de zondag van Military Boekelo de jaarlijkse clubkampioenschappen in samenwerking met de ponyclub. Ook verwachten we dat je 1x per jaar enkele sponsoren langs gaat voor sponsorgeld.

Natuurlijk organiseren wij ook voor de leden leuke dingen. Zo hebben wij extra cavaletti trainingen en crosstrainingen georganiseerd. Deze worden gehouden door Gera Buitenhuis (cavaletti en cross) en Yvonne Weernink (cavaletti), Ook activiteiten zoals een spooktocht of een avond gezellig barbecuen staan bij ons op de agenda. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een keer een oefenparcours te springen of een dressuurproef te rijden welke door een jury beoordeeld wordt.

Meer weten over Rijvereniging Markelo?

Neem dan contact op met Gerhard Paalman of Milou Schreurs en kom eens een kijkje nemen op maandag- en/of woensdagavond en proef de gezelligheid van de vereniging. Je bent van harte welkom om 2 proeflessen gratis mee te rijden.

Mail naar: rv_markelo@live.nl

Bel naar: 06-50648910 (buiten kantooruren)