Lidmaatschap

Lidmaatschap

Als rijvereniging Markelo kunnen we je bij een lidmaatschap wekelijks een clubles aanbieden. Wij lessen op woensdagavond op het terrein aan de Potdijk. Bij goed weer in de ruime (42*48) buitenbak met eb- en vloedbodem. ’s Winters in de binnenmanege (ca 25*45). De ene week is er dressuurles van Angela Snippe. 5 Lessen van drie kwartier. De andere week springles van Marieke ten Elsen, 4 lessen van 1 uur. Hiervan is de 3e les momenteel een zogenoemde “puppy” les, voor combinaties die net beginnen met springen of die gewoonweg niet zo hoog durven.

Een lidmaatschap kost 71 euro per half jaar bij automatische incasso. Dit is inclusief lidmaatschap van de KNHS. Overige kosten als startpas e.d. zitten hier niet bij in. Indien gewenst kun je, buiten de lestijden van de verenigingen, gebruik maken van de binnenbak. Hiervoor vragen we 30 euro sleutelgeld per jaar. De buitenbak is altijd buiten lestijden beschikbaar voor leden.

Omdat wij bij onze evenementen veel vrijwilligers nodig zijn, wordt er van ieder lid verwacht dat je naar mogelijkheid, doch minimaal twee dagdelen per evenement helpt (meestal is dat een avond opbouwen en dan een dagdeel tijdens de wedstrijd). We organiseren een aantal wedstrijden waarvan de 3 grootste zijn: de SGW in april, het lenteconcours in april, het zomerconcours in juli. Daarnaast hebben we eind september ons jaarlijkse in- outdoor dressuurconcours en op de zondag van Military Boekelo de jaarlijkse clubkampioenschappen in samenwerking met de ponyclub. Ook verwachten we dat je 1x per jaar enkele sponsoren langs gaat voor sponsorgeld.

Natuurlijk organiseren wij ook voor de leden leuke dingen. Zo hebben wij extra cavalettitrainingen en crosstrainingen georganiseerd. Deze werden gehouden door Gera Renes (cavaletti en cross) en Yvonne Weernink (cavaletti), een spooktocht of gaan we een avond gezellig barbequen. Ook bestaat er de mogelijkheid om een keer een oefenparcours te springen of een dressuurproef te rijden welke door een jury beoordeeld wordt.

Meer weten over Rijverening Markelo?

Neem dan contact op met Gerhard Paalman of Milou Schreurs en kom eens een kijkje nemen op woensdagavond en proef de gezelligheid van de vereniging. Je bent van harte welkom om 2 lessen  proeflessen gratis mee te rijden.

mail naar: rv_markelo@live.nl

bel naar: 06-50648910 (buiten kantooruren)